Bemutatkozás

 

Cégünk a 2002-ben alakult DiaNet Bt. alapjaira építkezve indult 2014-ben, dunaújvárosi telephellyel. Szakmai vezetésünk egyenként két évtizedes tapasztalattal rendelkezik nagyvállalati rendszerek tervezésében és üzemeltetésében. Elsősorban a komplex megoldásokat igénylő magán és céges ügyfeleket célozzuk meg, akik minél kevesebb időt szeretnének az elektronizációval járó problémák megoldására szánni. Ellenben kiaknáznák a benne rejlő előnyöket, és mint felhasználó könnyedén navigálják cégük, életük egy új világ irányába.

Emellett napjainkban kerülnek világpiaci bevezetésre egyedi fejlesztéseink, melyek között megtalálhatók speciális távfelügyelt vetítő rendszereink és iskolai, munkahelyi csengetők, hangvezérlők.

 

„Küldetésünk”

A gazdaságban is tapasztalható globalizáció hatására elengedhetetlenné válik az információ mielőbbi elérése és a problémamentes feldolgozás. Ebben szeretnénk a megrendelőink segítségére lenni és bízunk benne, hogy a jövőben is (úgy mint eddig) partnereink megelégedettségére folytatjuk és bővítjük tovább szolgáltatásainkat.

Elkötelezetten hiszünk benne, hogy kis és közepes vállalkozások is rendelkezhetnek nagyvállalati szintű informatikai rendszerrel – mert nem a “vasak” száma határozza meg az informatikai rendszert, hanem az üzletmenethez hozzáadott értéke, megbízhatósága és rendelkezésre állása.